Alla Husmodeller Ladda ner katalog

Isolerat Vinterbonat Attefallshus

Alla Husmodeller
KONTAKTA OSS

  I Sverige har det blivit allt vanligare att familjer sätter ett extra hus på tomten. Dessa hus är ofta av typen attefallshus. Det är en hustyp som man kan bygga utan att söka bygglov. Istället så gör man bara en så kallad bygganmälan till byggnadsnämnden i kommunen som sedan beviljar byggstart. Huset får vara maximalt fyra meter högt och planerar man att det ska stå närmare än fyra och en halv meter från grannens tomt så behöver man dennes tillstånd för att bygga det.

  Attefallshus är en utmärkt tilläggsbyggnad på en tomt och kan användas som till exempel förråd, vinterbonat extra sovrum, gästhus eller till och med inredas som en fullt fungerande lägenhet med badrum, toalett och kök. Ett attefallshus kan förstås också användas som vinterbonat garage eller verkstad för den som så önskar.

  En friggebod är en mindre typ av fristående hus som man också kan sätta på tomten utan bygglov. En friggebod kan vara på maximalt femton kvadratmeter och kan användas för många olika ändamål, men kan inredas som vinterbonat självständig bostad med badrum, toalett och kök.

  Om man köper sitt attefallshus eller friggebod från DeltaModul kan man räkna med att få både lägre pris och ett snabbare färdigställande eftersom vi arbetar med väl etablerade processer för produktion och har ett mycket starkt nätverk av leverantörer som gör att vi får mycket bra priser på det material vi köper in.

  Vinterbonad friggebod

  En friggebod, vinterbonad eller inte, är ett mycket smidigt alternativ för den som vill ha ett extra sovrum, förråd eller liten arbetsbod på tomten. En vinterbonad friggebod, 25 kvm stor, är egentligen inte en friggebod utan istället ett attefallshus. Ett sådant hus kan också vara vinterbonat.

  Det säger sig själv att ett hus som är byggt för att kunna användas också på vintern kommer att bli dyrare än ett oisolerat hus men att kunna använda huset året rum är å andra sidan en mycket stor fördel. DeltaModul erbjuder alternativ som fungerar mycket väl både under den varma som kalla årstiden så det är upp till kunden själv att välja, vi har bra priser på bägge alternativen.

  Vinterbonat attefallshus

  Ett attefallshus, vinterisolerat, kostar lite mer än ett oisolerat hus men det kan det mycket väl vara värt för att man ska kunna använda huset året runt. De flesta typerna av användningsområden för ett attefallshus kräver nästan alla att huset är vinterbonat. Om man till exempel tänker att ha huset som ett extra sovrum så kommer det att finnas textilier i huset och de tar skada om huset inte är vinterbonat. Detsamma gäller alla typer av motorer som man kanske vill förvara, de tar också skada av den fukt som kommer med vintern.

  Ett vinterisolerat attefallshus kan å andra sidan användas som ett sovrum eller arbetsrum även på vintern. Man kanske jobbar hemifrån och vill kunna sitta ostört och arbeta även under vintern. Då är ett attefallshus, vinterbonat för att hålla värmen, från DeltaModul det helt klart bästa alternativet.

  Vinterbonat fritidshus

  Den kostnad som man till slut får för ett vinterbonat fritidshus beror förstås på de inredningsalternativ som man väljer. DeltaModul har pris på hus som ligger bra för alla de alternativ som man kan tänka sig. En kund hos oss kan välja mellan alla typer av storlekar på huset och det finns ändlösa alternativ för inredning. Man får heller aldrig glömma bort att vi på DeltaModul är specialiserade på att bygga hus så vi gör det mycket mer effektivt än om du skulle ta på dig byggandet själv med all den koordinering av hantverkare med mera som kommer med bygget.

  Sammanfattning – Attefallshus vinterbonat

  När vi sammanfattar kan vi konstatera att attefallshus som är vinterbonat, nyckelfärdigt och levereras på en lastbil är ett mycket prisvärt alternativ för den som vill lägga till ett hus till på sin tomt. De hus som vi på DeltaModul levererar kan förstås också levereras helt enligt köparens egna önskemål.

  Ladda ner katalog
  Adresse

  Ringvägen 100E, vån 9, 118 60 Stockholm

  Telefon

  +467 042 430 59