Alla Husmodeller Ladda ner katalog

ALLMÄN INFORMATION OM VÅR PRODUKTION

Alla Husmodeller
KONTAKTA OSS

  Deltamodul är ett företag med som med energieffektiv teknik producerar bekväma och moderna hem. Vi har många års erfarenhet och på marknaden är vi erkända över hela Europa.

  Vi utvecklar miljövänliga och energieffektiva byggnader som baseras på den tyska rampaneltknologin. Utöver detta arbetar vi med restaurering och renovering av byggnader som används för en rad av olika ändamål.

  Du kan alltid lita på oss. Oavsett och du behöver ett hem eller en kommersiell byggnad kan vi hjälpa till. Vår höga grad av kundnöjdhet och kundlojalitet bevisar att vi är det ledande företaget på marknaden.

  VARFÖR ÄR VÅRA HUS EN OPTIMAL LÖSNING?

  Vi har fabriker över hela Europa och i över sju år har vi levererat bostadshus över hela kontinenten. Detta bevisar att vi har en stor erfarenhet av design och byggnation av modulhus, småhus, mikrohus etc.

  Vi arbetar också tillsammans med olika forskningsinstitut och har kompetenta affärspartners. Vi strävar för att främja utvecklingen av prefabricerade byggnader. Våra hus har en modern design och optimala tekniska funktioner som gör att de går att anpassa för olika landskap, klimat och även till kundens individuella behov.

  Deltamoduls hem byggs snabbt med hög precision, de är också brandsäkra, energieffektiva och miljövänliga. Genom att köpa ett hus från oss visar du att du bryr dig om miljön samtidigt som du håller nere dina utgifter. Våra hus har också en mycket personlig prägel eftersom vi designar dem helt enligt kundens önskemål.

  VÅRA HUS HAR KVALITET

  Vi använder endast certifierade material av högsta kvalitet när vi bygger ditt hus. Dessa material är inte bara naturliga och snygga utan också säkra avseende bränder med mera. Vi erbjuder dessutom en stor mängd energieffektiva alternativ för ditt hem, till exempel solpaneler vilket inte bara är bra för miljön utan kan också hjälpa dig att spara pengar. Ett energieffektivt hus är framtiden, därför är vi nöjda över att kunna erbjuda våra kunder energisparande alternativ.

  Energieffektiviteten i våra hus säkerställs genom kvalitetsstandarder som etablerats av föreningen, som har 145 medlemmar, för ledande producenter av prefabricerade trähus i Europa. Dessa företag följer strikta tekniska standarder när de bygger sina hem. Alla företag som tillhör föreningen erbjuder sina kunder hus som uppfyller dessa standarder.

  VÅRA HUS ÄR INNOVATIVA

  Vi försöker att göra våra hem som innovativa och moderna som möjligt. När vi bygger prefabricerade hus kombinerar vi traditionellt hantverk med innovativ teknik. Vi använder både traditionella metoder och modern automatisering och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra processer.

  Först och främst använder vi trä som är ett av de äldsta naturliga materialen för bostadsbyggande som också har den största framtida potentialen tack vare dess stabilitet och livslängd. Prefabricerade trähus kännetecknas av maximerad energieffektivitet, stryka och vacker arkitektur. Modulhus består av moduler vilket gör precision i produktionen oerhört viktig för att uppnå de höga standarder för kvalitet som vi har.

  Modulhus använder tekniska innovationer som till exempel ventilation med värmeåtervinning, som inte bara sparar energi utan också är bra för hälsan. Dessutom används ett system för “smarta hus” vilket gör det möjligt att styra värme, ventilation, belysning med mera för att öka komforten i vardagen.

  VILKA ÄR VÅRA MÅL?

  Vi arbetar för att popularisera och förverkliga modern europeisk teknik för prefabricerade hus runt om i världen. Vi strävar efter att upprätthålla våra kunders förtroende genom tjänster av hög kvalitet och ekonomisk effektivitet.

  Våra hem är extremt miljövänliga och energieffektiva. Vårt mål är att skapa produkter som sänker kostnaderna för kunderna och gör den totala upplevelsen så bekväm som möjligt för dig.

  Ladda ner katalog
  Adresse

  Ringvägen 100E, vån 9, 118 60 Stockholm

  Telefon

  +467 042 430 59