Alla Husmodeller Ladda ner katalog

MODULHUS BEFINNER SIG PÅ RÄTT SIDA I HISTORIEN

Alla Husmodeller
KONTAKTA OSS

  Många människor förknippar fortfarande modulhus med något snyggt och billigt. Men även om de började som billiga boenden är den nya trenden att även välbeställda människor vill rädda planeten, och samtidigt spara pengar.

  Du kan ha ett modulhus stad eller land, du kan bygga ett modulhus som permanentboende eller som fritidshus, du kan göra huset hundra procent självförsörjande på energi eller använda traditionella energikällor – möjligheterna till anpassning är oändliga.

  I den här artikeln kommer vi att titta på de modulära husens historia och hur de har blivit en av de bästa bostadstyperna.

  DET MODULÄRA HUSET ÄR INTE EN NY IDE

  Teknologin för modulhus användes först av egyptierna när de byggde pyramider. De transporterade blocken, modulerna, längs Nilen och monterade dem sedan på byggplatsen.

  Japanerna använde tekniken med modulhus redan på 1100-talet och transporterade då elementen för husen på vagnar. I Tyskland blev modulhus populärt på 1920-talet och blomstrade upp under andra hälften av 1900-talet.

  Särskilt många modulhus byggdes på 1970-talet. Tyskarna uppskattade denna typ av bostäder inte bara för deras enkla design och låga pris utan också för att de var miljövänliga och energieffektiva. Dessa hus erbjöd också prisvärd modernitet för nästan alla medborgare.

  DET MODULÄRA HUSET IDAG

  Modulhus svarar idag för trettio procent av den tyska bostadsmarknaden. Anledningen till denna framgång är modulhusen inte bara är bekväma utan också vackra. Dagens producenter av modulhus, inklusive Deltamodul, kan designa hem som uppfyller varje kunds arkitektoniska smak.

  Modulhus kan byggas under hela året så väljer du ett modulhus behöver du inte vänta på att det ska bli rätt säsong för att bygga. Dessutom är priset fast för ett hus från Deltamodul så du behöver inte oroa dig för extra kostnader och kan därmed planera din ekonomi.

  Våra modulhus är tillverkade av trä så de har mycket goda isoleringsegenskaper och består av miljövänliga material. När du köper ett modulhus från Deltamodul får du en kvalitetsprodukt som har tillverkats i en fabrik med precisionsteknologi som är EU-certifierad.

  VARFÖR KÖPA FRÅN DELTAMODUL?

  Många personer tror att det är enkelt att bygga ett modulhus eftersom det ofta är ganska litet. Det är dock viktigt att inse att de traditionella byggmetoder som används fortfarande kräver kvalificerad arbetskraft och den arbetskraften kostar mycket.

  Vår teknik är väldigt exakt så du riskerar inte att göra felaktiga mätningar och du kommer att få stöd och råd under hela byggprocessen. Det gör att du snabbt kommer att få ditt modulhus på plats, samtidigt som du sparar din tid, dina pengar och, framförallt, dina nerver.

  Ladda ner katalog
  Adresse

  Ringvägen 100E, vån 9, 118 60 Stockholm

  Telefon

  +467 042 430 59