Alla Husmodeller Ladda ner katalog

VÅRA MODULHUS ÄR SÄKRA

Alla Husmodeller
KONTAKTA OSS

  Alla bryr vi oss om säkerheten i våra hem, detta är helt naturligt. Vi på DeltaModul vill förklara varför våra hus är så säkra så att du kan känna dig bekväm med ditt beslut att köpa ett hus från oss.

  VÅRA MODULHUS ÄR BYGGDA AV NATURLIGT MATERIAL

  Vi bygger våra modulhus i enbart trä. Trä är inte bara ett miljövänligt men också en förnybar och ett energieffektivt material. Trä skapar också ett mycket bra inomhusklimat i huset. Att vistas i ett trähus är lite som att vara ute i naturen.

  Vi använder beläggning från Sikken för att skydda träet från yttre påverkan. Denna beläggning gör huset inte bara snyggt utan också hållbart och säkert. Du kan dessutom välja vilken färg du vill ha för att ditt hus ska kännas unikt.

  Vi bygger med andra ord våra modulhus inte bara från miljövänliga utan också säkra och organiska material. De paneler vi använder är till exempel inte bara solida utan också fukt- och brandbeständiga. De är också värme och ljudisolerade. DeltaModul erbjuder OSB3 E1 och Knauf-plattor som är de bästa på marknaden. De uppfyller alla moderna säkerhetskrav. De har dessutom en formaldehydnivå på bara 0.03 ppm vilket är viktigt för att ett hem ska vara hälsosäkert.

  VÅRA MODULHUS ÄR BRANDSÄKRA

  Trä är inte bara ett ekologiskt material utan är också överraskande brandsäkert. Även om trä är ett brännbart material leder det inte värme lika snabbt som stål. När trä brinner förkolnar de yttre och mellersta skikten vilket förhindrar syre från att tränga in i det inre skiktet.

  Det är mycket lättare att förutsäga hur branden kommer att fortsätta i ett trähus jämfört med i hus byggda med andra material vilket gör det lättare att skydda sig i ett trähus. När ett trähus brinner förändras heller inte husets bärförmåga. Dessutom har våra hus eldfasta paneler på båda sidor för att förhindra att branden når den del av väggen eller taket som består av enbart trä.

  Trots att trä anses vara brandfarligt är det vid en brand mycket säkrare än något annat material.

  VÅRA HUS TEKNISKT AVANCERADE

  Våra modulhus är helt säkra eftersom de är tekniskt avancerade. Ta våra fönster till exempel.

  Vi erbjuder tre typer av fönster: REHAU Euro-Design 70, REHAU SYNEGO och REHAU GENEO. De har alla fantastiska tekniska egenskaper som gör dem ekologiska och säkra. till exempel har alla våra fönster inbrottsskydd fram till RC3. Detta är ännu en faktor som kommer att göra att du känner dig säkrare.

  Dessutom har våra fönster fantastiska isoleringsegenskaper på grund av att de har flera lager glas vilket ger ett bättre skydd från drag och farliga väderförhållanden.

  Oavsett vilken design du önskar kommer vi att bygga ett modulhus åt dig som är både säkert och estetiskt tilltalande. På detta sätt kommer du att vara säker på att du inte behöver oroa dig i en nödsituation.

  Ladda ner katalog
  Adresse

  Ringvägen 100E, vån 9, 118 60 Stockholm

  Telefon

  +467 042 430 59