Alla Husmodeller Ladda ner katalog

Vad kostar ett Modulhus?

Alla Husmodeller
KONTAKTA OSS

  I Sverige har kostnaderna för att bygga hus länge varit höga men tack vare husproducenter som DeltaModul har bland annat pris på modulhus sjunkit snabbt under de senaste åren. Det som gör det möjligt för oss att producera och sälja hus till dessa förmånliga villkor för husköpare är effektivitet. Vi jobbar hela tiden hårt med att först pressa priserna på material som köps in, därefter arbetas produktionsprocessen igenom i detalj så att den är snabb och mycket effektiv och slutligen är husen byggda på ett sätt som gör att transporten till kundens tomt blir mycket prisvärd. Det är dessa faktorer som sammantaget för att vi kan leverera hus till så billigt att beslutet att köpa blir mycket enkelt för kunden.

  Modulhus – bra pris hos DeltaModul

  DeltaModul håller ett modulhus-pris som är mycket konkurrenskraftigt på marknaden. Detta är möjligt tack vare vårt konsekventa fokus på inköpspriser, effektiv produktion och smidiga transporter. För att åstadkomma dessa låga modulhus-priser har vi en grupp arkitekter och designers som jobbar hårt med att skapa kostnadseffektiva men samtidigt exklusiva hus som alla är ritade i enlighet med de mest moderna principerna.

  Vad kostar ett modulhus

  Det är förstås helt olika vad kostnaderna blir för ett modulhus, prislistan varierar beroende på modell och hur utrustat huset är. DeltaModul håller mycket konkurrenskraftiga priser på marknaden på grund av sin effektivitet och på grund av sina mycket effektiva inköp. Genom att arbeta nära leverantörerna och samtidigt köpa mycket material från dem är det möjligt att pressa priserna. Leverantörerna får en stor och stabil kund i oss och vi får låga priser.

  Vidare är det så att priserna kan hållas låga eftersom vi kontinuerligt jobbar med produktionsprocessen. Genom att ha en mycket effektiv produktion kan vi hålla priserna mycket låga och låta kunden få del av denna nytta.

  Modulhus som fritidshus

  DeltaModul säljer också modulhus som fritidshus, priser på dessa hus hittar man lätt på vår hemsida. Att köpa ett fritidshus i block som sedan lätt monteras ihop är mycket smidigt. Allt man behöver göra är att lägga sin beställning och sedan vänta på att en lastbil levererar det fritidshus man köpt. Därefter monteras byggklossarna ihop och huset är färdigt att användas.

  Att dessa typer av prefabrikerade hus blivit så populära säger sig självt. Den effektiva produktionsprocessen som håller priserna nere tillsammans med den i stort sett obefintliga byggtiden gör det förstås mycket attraktivt att köpa ett fritidshus på det här sättet.

  Vi jobbar också hårt på att förbättra processen än mer så att priserna kan fortsätta vara låga eller sjunka än mer samtidigt som vi förbättrar kvaliteten och breddar utbudet av olika modeller av modulhus.

  Sammanfattning – Pris på modulhus

  Det råder ingen tvekan om att modulhus är här för att stanna. Utvecklingen av nya modeller på hus och allt effektivare produktionssystem gör att vi producerar allt fler hus, hus i flera olika variationer och hus som vi kan sälja till lägre priser.

  I Sverige är det väldigt vanligt att privatpersoner äger fritidshus så det är inte konstigt att det finns en stor efterfrågan på dessa färdigproducerade husenheter. Det är en marknad för hus som DeltaModul fortsätter att arbeta hårt med att utveckla. Vi ligger redan i framkant när det gäller produktutveckling och arbete med att förbättra produktionsprocesserna på ett sätt som gör det möjligt att fortsätta sänka priserna på husen.

  Vi spår att i framtiden kommer denna typ av hus, modulhus, att bli den allra vanligaste typen av hus i Sverige och det kommer att göra att antalet modeller och användningsområden för husen också breddas till att omfatta inte bara fritidshus och villor utan även flerfamiljshus, kontorshus och industriella fastigheter.

  Ladda ner katalog
  Adresse

  Ringvägen 100E, vån 9, 118 60 Stockholm

  Telefon

  +467 042 430 59