Alla Husmodeller Ladda ner katalog

Färdiga Minihus i Sverige Pris

Alla Husmodeller
KONTAKTA OSS

  Minihus är en ny företeelse i Sverige. Det finns som bekant en hel del olika hustyper på marknaden och för varje hustyp finns det en serie med modeller som hör samman med varje typ av hus. Svenskarna är oftast bortskämda med att ha stora ytor till sitt förfogande, det är bara i storstadsområdena som tomtpriserna i vissa fall är ouppnåeliga för medelsvensken.

  Men det kostar ändå att köpa en tomt och det kan därför vara en god idé att fundera över hur man kan använda sin mark mer effektivt. Det är här idén med minihus i Sverige tar sin början. Med ett litet hus som tillägg på gården kan man öka effektiviteten på tomten och därigenom få en bättre privatekonomi.

  Det som ett minihus kan användas till är bland annat som gästhus, en bostad som går att hyra ut som fast bostad eller feriebostad eller till och med ett garage som går att hyra ut eller användas själv.

  Köp minihus

  Ett köp av ett minihus är mycket lätt att genomföra. Vi på DeltaModul har till exempel ett stort utbud av olika modeller till salu för den som har behov av att addera en byggnad på tomten. Vi har målmedvetet jobbar med att utveckla mycket effektiva lösningar för hus och vi är stolta över att vi kan erbjuda dessa hus till mycket bra priser. Vi vet att våra köpare vänder sig till oss för att vi har möjlighet att förse dem med modulhus som är välplanerade, kostar mycket mindre än det gör att bygga huset själv samt är färdiga att användas när de kommer på lastbilen.

  Färdiga minihus

  Det går att köpa minihus till mycket bra priser från oss på DeltaModul. Färdiga minihus kommer med allting som gör att huset går att använda direkt när det levereras. Anledningen till att DeltaModul kan leverera huset till ett så bra pris är de skalfördelar vi har samt den erfarenhet som vi byggt upp genom åren. Eftersom vi producerar många hus har vi blivit väldigt kunniga på inköp och eftersom vi köper mycket material har vi bra priser hos våra leverantörer. Eftersom vi sedan producerar många hus har vi byggt upp en mycket effektiv produktionsapparat som gör att vi kan få ned kostnaden för varje byggt hus. Sluligen har vi bra avtal med de företag som levererar husen till kunden vilket gör att denna kostnad också kan hållas ned.

  För våra kunder blir det därför mycket mycket billigare att köpa ett hus från DeltaModul jämfört med vad det skulle bli om kunden själv bygger huset. Då ska materialkostnader, hantverkare och allt annat läggas ihop och då slutar notan ofta på ett högre belopp än om huset köps av DeltaModul.

  Minihus i trädgården

  Ett minihus i trädgården kan förutom att tillföra mycket till privatekonomin också vara en liten prydnad eller fungera som ett skydd mot insyn. Många av de hus som DeltaModul producerar är också vackra och skapar därför mycket mervärde för kunden som säkert är mån om att ha en prydlig och modern trädgård som passar väl in i det område som kunden bor i.

  Smart minihus

  Ett så kallat smart minihus är en typ av hus som inte bara är vackert, kommer med ett bra pris och kan användas till mycket olika saker. Det smarta huset är också väldigt effektivt inrett, har en optimerad yta och kan vara vinterbonat. Till detta kommer att de husen också ofta har toalett, badrum och kök samt är förberedda för att dra in fiber, kabel-TV och annat som den kräsne kunden vill ha sitt lilla hus.

  Sammanfattning – Minihus

  Minihus är en hustyp som blir allt vanligare i Sverige. Det som driver på utvecklingen är de stigande fastighetspriserna, den låga räntan, de högre hyrorna och – framför allt – de höga kostnaderna för att leja hantverkare som bygger individuella hus. DeltaModul har skalfördelar på alla dessa områden vilket gör att vi kan leverera till mycket konkurrenskraftiga villkor.

  Ladda ner katalog
  Adresse

  Ringvägen 100E, vån 9, 118 60 Stockholm

  Telefon

  +467 042 430 59