Alla Husmodeller Ladda ner katalog

VARFÖR ÄR VÅRA HUS SÅ MILJÖVÄNLIGA

Alla Husmodeller
KONTAKTA OSS

  En miljövänlig livsstil är den nya trenden. Om du bryr dig om miljön och inte vill lämna över en ödemark till kommande generationer är Deltamodul rätt val för dig.

  Det finns många skäl till varför våra hus är så miljövänliga, här kan du lära dig mer om varför det är så.

  VÅRA HUS BYGGS AV TRÄ

  Som du vet är trä ett mycket miljövänligt material. De elektrostatiska egenskaperna i trä säkerställer att det inte finns någon statisk elektricitet i huset. Det förhindrar bildandet av damm och utsläpp av skadliga ämnen. Detta är särskilt viktigt för dem som lider av allergier.

  Trots att avverkning av skog kan skada miljö är trä det enda förnyelsebara byggnadsmaterialet. Dessutom kan ett trähus berika miljön enormt mycket. Trä lagrar och neutraliserar koldioxid så det trähus kan faktiskt förbättra miljön.

  Vi använder heller inga konserveringsmedel när vi målar våra hus så du kan vara säker på att du alltid andas in frisk och ren luft.

  VI ERBJUDER FOTOVOLTAISKA SYSTEM OCH SOLPANELER

  Alla vill använda solenergi för att generera el. Denna energikälla är inte bara miljövänlig utan också ett av de säkraste alternativen. Solpaneler använder solens energi som är gratis, förnybar och miljövänlig, och de installeras vanligtvis på taket.

  Solpaneler konverterar solenergi till termisk energi. Denna värmeenergi överförs sedan via kylvätskepumpar, blandningen av vatten och frostskyddsmedel, till ett rörsystem. Därefter passerar denna blandning genom en värmeväxlare vilket gör det möjligt att värma vatten i behållaren. Detta gör att du kan få varmt vatten nästan helt gratis.

  Fotovoltaiska system tillåter omvandling av solenergi till elektricitet. Fotovoltaiska system består av fotoceller vilka kan absorbera fotoner med en viss mängd energi. Vid absorption genererar fotoelektriska celler elektricitet som kan ersätta vanlig energi.

  Installation av solpaneler eller solcellssystem gör ditt hus modernt och mer oberoende av energimarknaderna. Du kan också spara pengar på sikt, och planeten också.

  MINDRE HUS, BÄTTRE HUS

  Inte bara material och utrustning gör våra hus miljövänliga utan också deras storlek. Att bo i ett litet hus är det bästa sättet att spara energi eftersom det kräver mindre konsumtion av värdefulla resurser.

  Våra små trähus kan skapa ett perfekt mikroklimat utan att konsumera mycket av den värdefulla energin. De kan absorbera fukt och hålla fuktigheten i huset på en optimal nivå. Dessutom är de idealiska för att isolera värme så att du slipper spendera mycket energi på att värma upp ditt hus. Dessa egenskaper är möjliga om du bor i ett litet hus.

  När du köper ett hus från oss kan du använda din yta på ett klokt sätt så att du inte behöver slösa energi på att värma rum som du inte behöver. Våra kompakta hem är perfekta för människor som bryr sig om miljön och vill leva en miljövänlig livsstil.

  Ladda ner katalog
  Adresse

  Ringvägen 100E, vån 9, 118 60 Stockholm

  Telefon

  +467 042 430 59