Alla Husmodeller Ladda ner katalog

Köpa färdig och modern villa

Alla Husmodeller
KONTAKTA OSS

  Det är en del av den svenska drömmen att kunna bo i ett hus tillsammans med den lilla familjen, hunden och den på garageuppfarten parkerade volvo-kombin. Visst har denna dröm justerats lite i Sverige under åren men det är mest bilen på garageuppfarten som kanske ändrats till en volkswagen eller BMW, annars är allt sig likt.

  Vid köp av ett hus är det förstås en hel del att tänka på. Först och främst måste två faktorer finnas på plats: Pengar och beslut om område för huset. Därefter följer processen med att söka efter ett hus, bestämma sig för hur stort det ska vara, hur mycket man är beredd att betala samt hur man ska undersöka att huset är i gott skick.

  Det är i detta sammanhang många som väljer att inte köpa ett hus utan istället bygga en. Att bygga ett hus är dock ett än större projekt än att köpa en som stått på backen under några år. Byggandet av ett hus är ofta mycket mer komplext än vad många tror. Det kan därför vara en bra idé att tänka utanför ramarna och välja en annan lösning.

  Köpa färdig villa

  Att köpa villa behöver inte bara vara att man köper en villa som redan är byggd och bebotts av någon annan familj. Det kan också vara att man köper en färdigproducerad villa som någon annan producerat och som är redo att transporteras till din tomt. DeltaModul är ett företag som har som affärside att producera färdiga hus som monteras som legobitar på tomten.

  Villa nyproduktion

  En villa i Sverige kan vara mycket dyr och i vissa landsändar kan nyproduktion av en villa vara en direkt olönsam affär. Detta beror på att byggkostnaden är så hög i relation till markvärdet, som är lågt. I dessa lägen är det ofta en mycket bra affär att istället köpa ett färdigt hus som producerats i moduler eftersom dessa ofta är mycket billigare än det är att producera huset själv.

  Modulhus

  Ett modulhus som villa är mycket tilltalande för kunder som vill få sitt hus till ett bra pris och samtidigt vill kunna flytta in mycket snabbt. Det kan till exempel vara så att familjen väntar tillökning och då är det viktigt att se till att allting är förberett när det är dags för barnet att förberedas så att man kan fokusera på det istället.

  Nybyggt hus

  En nybyggd villa från DeltaModul kan fås i en mängd olika varianter och kan utrustas med olika grader av bekvämlighet helt beroende på vilka krav kunden har. Huset kan självklart också levereras i en stor mängd olika storlekar beroende på hur stor familjen är. Det är många familjer som till varje pris vill flytta in i ett modernt och helt nytt hus och det är lätt att förstå dem. Det är något speciellt med att vara först i ett hus.

  Modernt hus

  En modern villa i Sverige bör uppfylla vissa krav. En modern villa bör till exempel vara välisolerad, ha en mycket effektiv planlösning och också ha en mängd detaljer som fungerar med det moderna samhället.  En villa att köpa från DeltaModul går lätt att hitta genom att läsa lite på vår sajt där vi har alla detaljer och priser presenterade.

  Nyckelfärdigt hus

  En nyckelfärdig villa är ett hus som är redo att användas från första början. Den ska vara redo att flytta in i från första början och inte behöva några justeringar överhuvudtaget. Att köpa, nyproduktion, villa är därför något som många tycker är mycket bekvämt, särskilt som DeltaModul kan erbjuda denna lösning till ett så bra pris.

  Attefallsvilla

  En attefallsvilla är en typ av hus som är mindre i storlek men likväl mycket bekväm att bo i. De kostnader, villan är färdig, som tillkommer är endast kosmetiska. Hela konceptet med attefallshus bygger på det modultänk som DeltaModul utvecklat så väl under åren, och som gjort oss så populära bland kunderna.

  Ladda ner katalog
  Adresse

  Ringvägen 100E, vån 9, 118 60 Stockholm

  Telefon

  +467 042 430 59