Begär katalog
KONTAKTA OSS
Projekt
Byggarbetsplats, m²
Priser,€
Tillverkare
Sortera efter

Köpa bunker i Sverige

Först och främst är bunkrar utformade för att skydda dig och din familj mot moderna utmaningar för mänskligheten: virus, atomangrepp, flygangrepp, rök, skydd mot beväpnade angrepp, eller bara en hemlig plats att gömma sig. Vårt företags bunkrar kan monteras i alla områden, överallt i världen. Den framtida fristaden är utrustad på lång sikt med alla tekniska system för livet samt ett ventilationssystem som ger skydd mot virus, strålning, rök och andra livshot.

En modern bunker är ett underjordiskt utrymme utrustat med ventilationssystem, el och avlopp. Om du vill kan du etablera en internetanslutning där, installera övervakningskameror och sensorer för att övervaka omgivningens tillstånd. Luft kan tillföras utifrån eller cirkuleras i ett slutet system med syrgasflaskor.

Vad bestämmer priset när du vill köpa en privat bunker

När du vill köpa en bunker bör du veta vad priset på detta objekt består av. De slutliga kostnaderna för din egen fristad beror på följande faktorer:

  • Den totala ytan
  • Inredning och utrustning
  • Typ och pris på byggmaterial.

Det vill säga, ju mer exklusiv och större den privata bunkern du vill köpa är, desto högre är värdet på det färdiga objektet och följaktligen behöver du spendera mer pengar på byggandet.

Det är viktigt att komma ihåg att ett sådant objekt har sina egna egenskaper och måste uppfylla alla krav. Det ska inte bara vara en tillflyktsort, utan en plats där du verkligen får tillförlitligt skydd vid naturkatastrofer eller militära operationer. Om du vill köpa en atombunkerskydd, då är Deltahuset det perfekta valet för dig.

En viktig faktor för att bygga en fristad är tillgången till mark och tillstånd att bygga ett objekt. Detta innebär att du i brist på en byggtomt måste spendera extra pengar på att köpa mark. För dem som har ett privat hus och därmed en tomt kan dock konstruktionen av ett sådant objekt vara billigare eftersom du inte behöver spendera pengar på att köpa mark. Du kan köpa en skyddsbunker direkt från Deltahuset. När det gäller valet av projektet erbjuder vårt företag, som ägnar sig åt byggandet av sådana anläggningar, olika skyddsalternativ. De skiljer sig i område, inredning och kostnader.

Användbara tips om du vill köpa en bunker i Sverige

När du utformar en bunker som en pålitlig säker hamn för en längre vistelse är det lämpligt att tillhandahålla användbara tips som ger bekväma förhållanden för vistelsen.

För att tillhandahå ålla energi kan du använda solpaneler, generatorer eller en eventuell strömanslutning hemma. Det senare alternativet är dock tveksamt i en krissituation när det kan uppstå problem med strömförsörjningen. Så kan din framtida fristad innehålla allt som behövs. Vattentank och lagringstank. Denna utrustning kommer att rädda dig och dina nära och kära livet och upprätthålla personlig hygien. Inomhus- och utomhusövervakningskameror, rörelsesensorer och ultraljudsalarm bidrar till bunkerens extra säkerhet. Om du vill kan du förvandla din fristad till ett «smarthus» genom att installera ett intelligent byggnadsstyrningssystem. Virtuella fönster. Detta är ett rent psykologiskt drag som hjälper till att undvika ett klaustrofobiskt tillstånd när du befinner dig i ett rum utan fönster. Med hjälp av dukar eller affischer kan du «liva upp» bunkerns interiör.

Vill du köpa en färdig bunker? Då är vårt företag för dig!

Vårt team av ingenjörer har tillbringat otaliga timmar med att designa en skyddsbunker för dig som tål utmaningarna med att skydda en familj under de mest extrema förhållandena. Med enkel design, över genomsnittet kvalitet och robusta material erbjuder våra bunkrar det bästa priset mot prestanda för alla tillgängliga underjordiska skydd. För skydd och säkerhet för din familj erbjuder vi våra privata bunkrar, som kan anpassas till dina individuella behov genom en mängd olika inställningar. De enda gränserna är din kreativitet, dina preferenser och din budget. Om du vill köpa en luftskyddsbunker, är du på rätt plats hos Deltahus, eftersom vi är en av de mest professionella i Tyskland som du kan hitta över hela världen, vi samarbetar med de bästa inom detta område. Om du vill köpa en bunker och till ett förmånligt pris, bör du köpa den bästa för att skydda din familj. Med andra ord, oavsett om du föredrar en privat fristad eller våra standardstorlekar. Deltahusets fristäder har utvecklats och byggts för att skydda din familj från katastrofer och faror i en ren, säker miljö. Vi känner inte till någon annan leverantör av bunkrar som uppfyller dessa standarder. Alla våra bunkrar är grundade och förseglade både inuti och utvändigt för alla väderförhållanden för att skydda framtida generationer. Alla våra bunkrar har en huvudingångslucka med robust dörrlås, en extra nödutgångslucka vid behov och det nödvändiga luftutbytessystemet för att förse ett visst antal användare med frisk luft. Våra tillverkare erbjuder uppgraderingar av systemet med tårgas och rökkanon, vilket eventuellt endast kan vara användbart för avskräckning och försvar. Vi alla måste leva i denna verklighet. Om idén att bygga en egen bunker verkade löjlig och paranoid bara för några månader sedan, verkar det nu vara det mest korrekta och rationella beslutet.

Få katalog / Kontakta oss

Miljön är inte bara ett viktigt ämne när det gäller konstruktionen av våra hus, därför får du vår katalog som en PDF-fil.

FÅ MODULHUSKATALOG
Adresse

Hammarby kaj 4, 120 32 Stockholm

Telefonnummer

+467 042 430 59

Miljön är inte bara ett viktigt ämne när det gäller konstruktionen av våra hus, därför får du vår katalog som en PDF-fil.

Få katalog / Kontakta oss
Adresse

Am Kebigsgraben 13, 97616 Salz, Bayern

Telefonnummer

+467 042 430 59

katalog