Tillverkarkontakt Tillverkarkontakt
  • EXTERIÖR
Bunkra 3,5x12m Detaljer
BOSTADSOMRÅDE: 42 m²
YTTRE MÅTT: 3,5x12m
PRISER TOTALT VÄRDE (inkl. moms)
STANDARD: På förfrågningar
Kontakta oss
Snabb Förfrågan
Tillverkare Weimerhaus

Tillverkningsland: Germany FlagKontakte

Waldemar Weimer

+49(0) 152-053-942-11

[email protected]

Rudolf Weimer

+49(0)151-459-66-969

[email protected]

Se på kartan


VARFÖR ÄR VÅRA HUS EN OPTIMAL LÖSNING?

Vi har fabriker över hela Europa. I över 7 år har vi byggt bostadshus i mer än 50 europeiska länder, vilket visar att vi har mycket erfarenhet av design och konstruktion av rampaneler som modulhus, Tiny Houses, mikrohus osv. Vi samarbetar med olika forskningsinstitut och affärspartners för att främja utvecklingen av prefabrikation. Våra hus har en modern design och optimala tekniska egenskaper som gör det möjligt att anpassa sig till olika landskap, klimat och individuella behov. Weimerhaus-hus byggs snabbt, är högprecision, brandsäkra, energieffektiva och miljövänliga. Modulhus är lösningen för en hälsosam livsstil i de flesta utvecklade länder. När du köper vårt hus visar du inte bara att du bryr dig om miljön, utan också att du kommer att spara kostnader.

VÅRA HUS ÄR AV HÖG KVALITET

Om du har bestämt dig för att bygga ett hus är det definitivt värt att samarbeta med vårt professionella och pålitliga företag. Weimerhaus garanterar att ditt hus kommer att tjäna dig väl under hela dess livslängd. Vi använder endast certifierade material av högsta kvalitet när vi bygger ditt hus. Dessa material är inte bara naturliga och estetiskt tilltalande, utan också säkra och brandsäkra. Vi erbjuder ett brett utbud av energieffektiva alternativ för ditt hus, som solpaneler. Detta är inte bara bra för miljön utan kan också spara pengar. Ett energieffektivt hus är framtiden. Därför är vi alltid glada att kunna erbjuda våra kunder energibesparande alternativ. Energieffektiviteten garanteras genom etablerade kvalitetsstandarder från European Confederation of Prefabricated Houses (ECPh), som består av 145 medlemmar. De är de ledande tillverkarna av trähus i prefabrikation. Dessa företag följer strikta tekniska standarder vid konstruktionen av husen.


Katalogförfrågan/kontakt

Miljön är inte bara ett viktigt ämne när det gäller konstruktionen av våra hus, därför får du vår katalog som en PDF-fil.