Begär katalog
KONTAKTA OSS

Varför väljer människor att bo på vattnet? Huvudfördelen med att bo i ett flytande hus är avskildhet från yttervärlden. Här finns inga grannar, inte bara ovanför och nedanför, här finns till skillnad från ett lantställe inga grannar även på sidan, vilket innebär att ingen kommer att störa din frid. Du kommer inte att vara omgiven av andra människors fönster och staket — bara av en platt vattenyta och himlen. Och det kommer inte att finnas några vägar, damm och skräp från dem och bilar som väcker dig på natten.

Vi arbetar med att fylla den här sidan med de bästa sjöcontainrarna

Ett annat speciellt fördel med en husbåt är en konstant komfortzon. Psykologer har bevisat att regelbunden vistelse utomhus och i naturen är mycket fördelaktig för stadens invånare. Således är en liten eller stor husbåt en unik möjlighet att leva i staden och tillbringa maximal tid i naturen.

Lilla husbåtar är lätta att driva

Husbåten är mycket smidig. Katamarans design gör att du kan rotera på plats även vid full fart. Faktum är att manövrerbarheten för en husbåt är högre än för en liten båt. Eftersom en husbåt är en liten båt, måste du vara utbildad och licensierad för att driva den. Faktum är att du kan lära dig att hantera en husbåt på bara en dag. För mer trafiksäkerhet och för att underlätta förtöjning, kan kameror installeras på det flytande huset. Du kan också hyra en professionell navigator när som helst.

Var kan man förtöja ett vattenhus?

En husbåt kan idag förtöjas vid nästan vilket vatten som helst och på vilken plats i vattnet som helst. På så sätt kan du stoppa din båt vid de mest berömda turistattraktionerna. Du kan själv navigera båten. Det antas att det är svårt att förtöja ett flytande hus på egen hand. Men de flytande husens projekt är små, så att även en person kan ta husbåten till piren och säkra förtöjningslinorna. Det är ännu enklare att stoppa lite avstånd från kusten — bara stänga av motorn och kasta ankaret.

Hur ska man underhålla ett litet husbåt?

Husbåtar är helt autonoma och behöver ingen extra kommunikation. Strömförsörjning sker genom solpaneler installerade på taket. Att upprätthålla det tekniska tillståndet i ett flytande hus är inte svårare än i ett vanligt lantställe. Det räcker att sluta ett avtal om tömning av avloppstankar och även rengöra botten var femte år.

Vad händer på vintern? Ska jag ta den till land?

En av de väsentliga fördelarna med en husbåt är möjligheten till permanent boende. Moderna husbåtar är tillverkade av polyeten, vilket inte påverkas av isdeformation, så de kan användas året runt!

Hur mycket kostar en husbåt?

Om du bestämmer dig för att köpa en husbåt, måste du välja mellan en stor husbåt eller en liten husbåt. Tillverkare av husbåtar erbjuder olika projekt beroende på kundens önskemål. Priserna på husbåtar kan du få reda på vår webbplats eller kontakta oss.

Få katalog / Kontakta oss

Miljön är inte bara ett viktigt ämne när det gäller konstruktionen av våra hus, därför får du vår katalog som en PDF-fil.

FÅ MODULHUSKATALOG
Adresse

Hammarby kaj 4, 120 32 Stockholm

Telefonnummer

+467 042 430 59

Miljön är inte bara ett viktigt ämne när det gäller konstruktionen av våra hus, därför får du vår katalog som en PDF-fil.

Få katalog / Kontakta oss
Adresse

Am Kebigsgraben 13, 97616 Salz, Bayern

Telefonnummer

+467 042 430 59

katalog