Alla Husmodeller Ladda ner katalog

Gäststuga Pris

Alla Husmodeller
KONTAKTA OSS

  I Sverige är det mycket vanligt att folk vill ha en gäststuga på tomten. Detta gäller oavsett om det är en villatomt eller ett lantställe. Det är mycket fint att kunna ta emot gäster och ge dem en egen stuga som de kan bo i. Det ger en lagom balans mellan privatliv och samkväm. Det innebär förstås en kostnad att ha ett särskilt hus för gäster på tomten men denna kostnad behöver inte vara oöverstiglig för familjen om man väljer rätt leverantör av stugan.

  DeltaModul kan leverera gäststugor till mycket bra priser till alla som vill köpa en stuga i Sverige. Vi producerar alla sorters hus mycket effektivt och husen i sig själva har också mycket effektiva planlösningar som gör att även det lilla huset känns relativt stort.

  Kostnad för en gäststuga i Sverige

  En gäststuga är en dröm för många familjer men det behöver inte vara en dröm utan något som kan bli verklighet om man vänder sig till oss på DeltaModul. Vi har alla sorters stugor och en gäststuga, pris finns på sajten, kan köpas på mycket förmånliga villkor.

  För den som vill uppföra en egen stuga på tomten kommer projektet att kosta betydligt mer än om man köper ett hus av oss. När man jobbar med projektet själv så behöver man nämligen ordna med ritning, bygglov, material och byggnadsarbetare helt själv. Detta kostar på rejält och kommer också att ta mycket av ägarens tid i anspråk. Så även om materialet i sig självt är billigare än att köpa ett hus från oss så kommer projektet i slutändan att kosta mer om man genomför det på egen hand.

  Friggebod gäststuga

  För den som vill ha ett mycket litet hus för gäster på tomten kan en friggebod som gäststuga passa mycket väl. En friggebod får vara på maximalt femton kvadratmeter men om dessa femton kvadratmeter används väl så får man enkelt in fem sängplatser – men då är det ingen yta kvar. Friggeboden har förstås också den fördelen att den är mycket billig i inköp. DeltaModuls friggebodar finns i alla möjliga utformningar och för alla typer av användningsområden.

  Självklart kan en friggebod också användas som förråd för redskap med mera.

  Liten gäststuga

  En liten gäststuga på tomten är som sagt något som många svenska familjer vill ha och tack vare DeltaModul är detta nu också möjligt. Vi har en mängd olika lösningar för gäststugor så det finns alltid något som kommer att passa precis dina behov. De små husen kan till exempel var lyxigt inredda men de kan också vara väldigt enkla. Det går att få stugor som är inredda som hotellsviter och har alla de bekvämligheter man förväntar sig där – som till exempel toalett, dusch kokvrå med mera.

  Köpa gäststuga

  Att köpa gäststuga är inte någon komplicerad process. Man behöver bara fundera ut ett bra ställe att placera stugan, tänka till lite på vilket det exakta användningsområdet ska vara och sedan beställa den stuga som passar. När det gäller det exakta användningsområdet finns det förstås flera olika alternativ. En gäststuga kan till exempel fungera som bara ett sovrum, som ett sovrum ibland men oftast som förvaringsrum, det kan också vara ett socialt utrymme för fester med mera eller så kan det vara som en litet men fullt fungerande hus med alla de bekvämligheter man förväntar sig av det.

  Gästhus pris

  Ett gästhus pris beror som vi nämnt ovan på en mängd faktorer. För den som väljer att göra hela jobbet själv handlar det om att göra en ritning, köpa virke och annat material, anlita elektriker, rörmokare, snickare med flera hantverkare och sedan leda hela projektet från a till ö.

  För den som köper en gäststuga från DeltaModul är allting klart redan från början och man behöver bara peka ut en plats på tomten där man ska placera huset. Priset blir alltid lägre om man väljer det senare alternativet och köper huset av oss.

  Ladda ner katalog
  Adresse

  Ringvägen 100E, vån 9, 118 60 Stockholm

  Telefon

  +467 042 430 59