Alla Husmodeller Ladda ner katalog

köp ett nyckelfärdigt fritidshus

Alla Husmodeller
KONTAKTA OSS

  En stuga har en närmast magisk ställning i det svenska medvetandet. Att köpa fritidshus ses ofta som en central del en familjs utveckling. Det är förstås många svenskar som ärver sina hus men det är också många som vill ha moderna fritidshus.

  Poängen med ett stuga är inte alltid om den ska vara modernt eller inte modernt. Det viktiga är att det fyller den där funktionen att det låter oss komma bort från vardagen och koppla bort vardagens bekymmer på ett sätt som vi annars inte kan.

  Dessa känslor som är förknippade med att köpa och äga ett stuga i Sverige är det som gör att vi nu kan köpa moderna, billiga fritidshus, som är färdiga att flytta in i direkt efter att vi fått dem levererade. Vidare så kan vi nu köpa färdiga fritidshus i olika stilar, som till exempel funkis, och de nya husen är ofta välisolerade och kan vara både små och stora.

  Olika stilar på stugor

  Det finns en mängd olika stilar på stugor. Den som vill köpa ett stuga kan välja mellan ett fritidshus som är funkis, fritidshus i moduler och många av de andra moderna hus som hustillverkarna av fritidshus tillhandahåller.

  Det finns en mängd prisvärda stugor som kommer helt färdiga vilket innebär att köparen av huset kan börja använda det omedelbart. Detta underlättar förstås för den som har begränsat med tid för en längre byggprocess. DeltaModul är ett företag som tillhandahåller färdiga stugor till mycket bra priser.

  Några andra faktorer som är viktiga anledningar till att köpa färdiga hus är att kostnaden för ett färdigbyggt hus ofta är mycket lägre än vad den skulle vara om köparen själv byggde huset. Detta beror på att de nyckelfärdiga husen byggs med en effektiv process av DeltaModul som gör att huset blir klart snabbare och till lägre pris. Om du tar med din egen tid i den totala kostnaden blir kostnadsfördelarna med att köpa ett färdigt hus mycket stora.

  Billiga fritidshus – nyckelfärdigt

  Allteftersom köparna av husen blivit allt mer kapitalstarka har tillverkarna av fritidshus anpassat sig och erbjuder nu många varianter på monteringsfärdiga fritidshus. Ett hus som är nyckelfärdigt kommer nu i en hel del olika former av det som kallas för “prefab fritidshus”.

  Att köpa ett nyckelfärdigt, prefab, hus från DeltaModul har en mängd fördelar för husägaren. Eftersom det numera finns ett så stort urval av nyckelfärdiga hus så behöver köparen själv inte tänka på många av alla de detaljer som man annars alltid måste ta ställning till när man köper. Det handlar förstås om hur huset ska vara designat, vilken inredning man ska ha, färger, material, storlek, grund och mycket annat.

  En typ av hus som blivit populära på senare tid är de som kallas för “nyckelfärdiga fritidshus funkis”. Dessa hus är moderna och går i den funktionella stil som vi känner som “funkis”. Funkis innebär att huset är rationellt byggt och anpassat för ändamålet. Dessa hus slösar inte med ytan utan är istället designade för att på ett precist sätt möta köparens behov av effektiv funktion till ett mycket bra pris.

  Sammanfattning – Nya fritidshus

  När vi sammanfattar vår artikel om fritidshus från DeltaModul så kan vi konstatera att tillverkarna av fritidshus utvecklat fritidshusen till något helt nytt. Nu finns det sätt att isolera fritidshus, man kan köpa ett nyckelfärdigt hus, det spelar ingen roll om det är ett litet fritidshus eller ett stort hus, de finns alla i olika typer.

  Några exempel på de nya typer av stugor som finns att köpa av DeltaModul i Sverige är:

  – Monteringsfärdiga hus, så kallade prefab, dessa färdiga hus kallas också för nyckelfärdiga eftersom köparen bara behöver sätta i nyckeln i låset och öppna dörren för att använda huset;
  – Billiga hus, dessa kan vara små eller kan komma i moduler;
  – Hustillverkare av fritidshus erbjuder moderna välisolerade hus som kan vara modernt och litet eller stort.

  Ladda ner katalog
  Adresse

  Ringvägen 100E, vån 9, 118 60 Stockholm

  Telefon

  +467 042 430 59