Alla Husmodeller Ladda ner katalog

Pris på Fritidshus

Alla Husmodeller
KONTAKTA OSS

  I Sverige har många familjer på något sätt tillgång till ett fritidshus, och de som inte har det drömmer om att ha det. Det svenska lantstället är något av en folklig institution som har en alldeles särskild plats i den svenska folksjälen. Lantstället är en plats där familjen samlas och njuter av de traditioner som hör den varma årstiden till, som till exempel midsommar och kräftpremiären – lantställen som ligger vid insjöar är särskilt populära.

  DeltaModul har tagit fasta på svenskarnas kärlek till sina lantställen och har under lång tid jobbar på att utveckla produktionsmetoder som är effektiva för att kunna ta fram ett nyckelfärdigt fritidshus, pris beroende på utförande, som kan anpassas till alla olika behov som människor kan ha. Detta är en av anledningarna till att vi blivit så populära bland våra kunder – som ofta rekommenderar oss till sina vänner och bekanta.

  Nyckelfärdiga fritidshus prislista

  När det gäller priserna på husen har DeltaModul utvecklat ett mycket bra system för att hålla nere priserna på nyckelfärdiga fritidshus, prislistan kan du hitta här, genom att konsekvent jobba hårt med alla delar i sin kedja av design, utveckling, materialanskaffning, produktion, leverans och kundservice. Detta är detta målmedvetna arbete som gör att vi är ett av de företag som kan hålla kostnaderna för nyckelfärdiga fritidshus priser nere.

  Detta är förstås något som du som köpare kan glädja dig åt. Genom att köpa ditt hus från oss får du tillgång till de allra bästa husen till de allra bästa priserna – och det gäller på var och en av alla de modeller på hus som finns till salu hos oss.

  Pris på fritidshus

  Pris på fritidshus varierar utifrån vilken typ av hus kunden letar efter. Som alla förstår är ett enkelt och litet hus utan vinterisolering billigare än ett stort hus med vinterisolering och exklusiva inslag i designen – som till exempel kakel, golvvärme, treglasfönster, takkupor med mera.

  DeltaModul lyckas hålla nere kostnaderna i varje segment genom att anpassa de hus vi säljer till respektive målgrupp och alltid se till att de hus som ingår i varje segment är helt optimerade efter de förväntningar som köparen har.

  Fritidshus prislista

  Kostnaden för att köpa DeltaModuls fritidshus, prislistan är tillgänglig här på sajten, är väldigt låg jämfört med konkurrenterna. Ett fritidshus pris varierar självklart utifrån tillgång och efterfrågan men de flesta av de saker som gör ett hus dyrare eller billigare har vi mycket bra koll på. Det handlar om optimering av inköp, materialval, smidiga leveranser, effektiv produktutveckling och mycket annat som kommer köparen till del.

  Prisvärda fritidshus

  Prisvärda fritidshus är något de allra flesta husköpare är intresserade av. Det är inte varumärket på huset som oftast spelar störst roll utan det är framförallt hur effektivt huset är. Med effektivt hus menar vi hur stort huset känns, det kan kännas väldigt stort om det är välplanerat jämfört med samma yta i ett mindre välplanerat hus.

  Det gäller att hitta rätt balans när det gäller yta för hallar, badrum, förråd, trappor med mera jämfört med familjerummen och köket. Med effektivt menar vi också hur dyrt det är att ha huset. Detta handlar om isolering, underhållsbehov, kvalitet på materialen, stammar och mycket annat.

  Allt detta sammantaget gör hus mer eller mindre köpvärda – och DeltaModuls hus är verkligen köpvärda.

  Kostnad fritidshus

  Den kostnad för fritidshus som köparen har ligger nära den som DeltaModul har. Vi arbetar med låga marginaler för att kunden ska uppleva bästa möjliga nytta. Tack vare den framgång som vi har på marknaden kan vi istället sälja fler hus och därigenom gör vi också en bra affär – precis som husköparen. Alla blir nöjda och glada, just som det ska vara i affärer.

  Ladda ner katalog
  Adresse

  Ringvägen 100E, vån 9, 118 60 Stockholm

  Telefon

  +467 042 430 59