Begär katalog

Prisvärt Containerhus med deltamodul


Alla projekt Alla tillverkare
KONTAKTA OSS

Bygget av containerhus är en ganska ny teknik som gradvis vinner popularitet runt om i världen. Dessa robusta, slitstarka, hållbara moduler (under förutsättning att de har en högkvalitativ korrosionsskyddsbeklädnad) används för att bygga en-, två- eller till och med trevåningsbyggnader. De kan ha olika storlekar, komfortnivåer och vara till för tillfällig eller permanent användning. Containerhuset är en relativt ny teknik som blir alltmer populär över hela världen. Containerhus är en ny trend i Sverige. Containerhus kan ha olika storlekar. Containerhuset byggs av starka, slitstarka, långvariga moduler (förutsatt att de har en högkvalitativ korrosionsskyddsbeklädnad). De används även för att bygga en-, två- eller till och med trevåningsbyggnader.

Projekt
Byggarbetsplats, m²
Priser,€
Tillverkare
Sortera efter

Fördelar med containerhus

  • Hög seismisk resistens, därför används containerhus ofta i regioner med frekventa jordbävningar.
  • Containerhus kan användas i de norra regionerna med permafrostförhållanden.
  • Möjligheten att med hjälp av moderna finishmaterial ge ett attraktivt utseende på det moderna containerhuset.
  • Små containerhus skadas inte av gnagare och insekter.
  • Containerbostadshus är försäkrade tack vare högkvalitativ isolering och kan användas i ett kallt klimat.
  • Containervilla har lägre byggkostnader jämfört med kapitalbyggnader, ett av besparingsområdena är installationen av en lätt grund, vilket är möjligt på grund av den relativt låga massan av containern.
  • Möjlighet att kombinera metallmoduler med byggnader av tegel, slaggblock, andra stenmaterial, trä.
  • Sådana material ger ett modernt utseende på containerhuset.
  • Containerbostadshus har korta byggtider.
  • Att köpa en container för att bo i ger dig möjligheten att skapa ett bekvämt inre, tack vare läggningen av centrala eller autonoma system för elektricitet, vattenförsörjning, uppvärmning, avlopp och installation av luftkonditioneringsapparater.

Nackdelarna med containerhus inkluderar låg värme- och ljudisoleringsegenskaper. Dessa brister kan elimineras genom användning av moderna material.

Köpa bostadscontainerhus

Containerhusproducenter erbjuder olika material, från vilka containerhus kommer att se lyxiga ut. Återanvändbara metallmoduler, utformade för transport med olika transportmedel, har hög hållfasthet. Containers tillverkas av olika material. För närvarande blir ett träcontainerhus allt mer relevant. Stålprofilen som används för ramen och den starka, tillförlitliga huden ger containerhuset mekanisk styrka, motståndskraft mot statiska och dynamiska belastningar och möjligheten att installera moduler ovanpå varandra. Därför kan du när du designar välja inte bara enstaka, men också två- och till och med trestående alternativ för containerhuset från flera containrar. Varje husägare drömmer om ett vackert hem. Vad är hemligheten med skönhet? Skönheten i ett containerhus beror främst på två saker: den arkitektoniska designen (hur containrarna är ordnade i förhållande till varandra, var fönster och dörrar är skurna, närvaron av solskydd och balkonger etc.) och valet av finishmaterial. Det är värt att notera att containerhus ger dig möjlighet att skapa unika lösningar med terrasser och tak, likt betonghus, men kostnaden för ett betonghus är ojämförligt högre. Priserna för containerhus beror på det valda projektet och de material som används för byggandet.

 

VARFÖR KÖPA ETT CONTAINERHUS

Interiören i ett containerhus består inte nödvändigtvis bara av smala och långa rum. Många planlösningar består av att kombinera två eller fler containrar till ett stort utrymme, till exempel bildar dubbla 40-fots containrar en hall på cirka 60 kvm.

Förberedelserna inför husbygget görs i fabriken, där de köpta sjöcontainrarna omvandlas till moduler (varje modul består av en separat container), där elektriska ledningar, uppvärmning, golv och väggar redan är förinstallerade, och fönster och dörrar är infogade. Sedan levereras dessa moduler till byggplatsen och sätts samman till ett enda hus. Denna typ av förberedelser av «halvfabrikat» minskar byggtiden för huset betydligt. Den totala tiden för förberedelser och byggande av ett containerhus enligt standardprojekt överstiger inte en månad.

Få katalog / Kontakta oss

Miljön är inte bara ett viktigt ämne när det gäller konstruktionen av våra hus, därför får du vår katalog som en PDF-fil.

FÅ MODULHUSKATALOG
Adresse

Hammarby kaj 4, 120 32 Stockholm

Telefonnummer

+467 042 430 59

Miljön är inte bara ett viktigt ämne när det gäller konstruktionen av våra hus, därför får du vår katalog som en PDF-fil.

Få katalog / Kontakta oss
Adresse

Am Kebigsgraben 13, 97616 Salz, Bayern

Telefonnummer

+467 042 430 59

katalog