Alla Husmodeller Ladda ner katalog

Billiga attefallshus

Alla Husmodeller
KONTAKTA OSS

  För en familj som har en villatomt eller ett lantställe kan det ofta kännas som man inte har tillräckligt med yta för det man vill göra. Det finns en mängd anledningar till att man behöver mer yta. Det kan till exempel vara att man behöver ett nytt förråd, ett nytt garage, en liten verkstad. Det kan också vara så att man vill ha en gäststuga för släkt och vänner som kommer på besök. Vidare kanske man vill kunna flytta ut ett av tonårsbarnen på tomten när denna eller denne börjar bli mer självständig och känner att han eller hon behöver mer frihet och större yta än vad ett vanligt sovrum ger.

  En annan mycket smart idé är att bygga ett litet hus på tomten som man kan hyra ut som en lägenhet. Där finns det en hel del pengar att tjäna om man inreder huset med kök, badrum och toalett. DeltaModul säljer billiga attefallshus som kan vara lösningen när du har dessa behov.

  Vad är ett attefallshus

  Det finns billiga attefallshus, 25 kvm stora, som är särskilt avsedda för att öka förråds- eller boyta för familjer som har en tomt med fri yta. Attefallshusen är en särskild hustyp som myndigheterna tagit fram för att tillgodose behoven för den som vill kunna bygga snabbt utan att behöva ansöka om bygglov. Billiga attefallshus får vara på maximalt tjugofem kvadratmeter och maximalt fyra meter höga. Huset kan placeras var som helst på tomten med det enda undantaget att om du vill placera huset närmare än fyra och en halv meter från grannens tomt behöver du dennes godkännande.

  Billiga attefallshus från DeltaModul

  Ett billigt attefallshus är ett mycket bra alternativ för den som vill köpa ett hus i moduler. Genom att välja DeltaModul som leverantör får möjlighet att välja mellan många olika typer av väldigt billiga hus som kommer att passa alla de olika behov du kan ha. Vi kan hålla de mycket låga priser vi har genom att vi jobbar hårt med produktutveckling, inköp och leveranser. Dessa funktioner är de som styr priserna och genom att vi ligger på framkant där har vi möjlighet att sälja billiga hus till den kräsne kunden.

  Billiga attefallshus som levereras snabbt

  De billiga attefallsstugor som DeltaModul levererar till kunden levereras nästan direkt efter köpet. Anledningen till att husen kan levereras så snabbt är att husen är färdigbyggda och bara behöver lyftas upp på en lastbil och köras ut till kunden. Det är detta modulsystem som gör att det finns så många varianter av hus att välja på för köparen och det är också detta modulsystem som gör att vi kan hålla så låga priser. För den köpare som vill ha sitt hus på plats snabbt, och det vill nästan alla, är detta ett mycket attraktivt alternativ.

  Nyckelfärdigt attefallshus

  Ett billigt attefallshus, nyckelfärdigt och klart för användning, är en mycket eftersökt produkt på marknaden. DeltaModul jobbar stenhårt med att hela tiden hålla högsta kvalitet så att kunden garanterat får nyckelfärdiga hus. Det är kvalitet som gäller. Det ska inte vara några lösa delar som kunden själv måste fixa efter leverans. Själva anledningen till att köpa billiga modulhus är trots allt att man vill kunna använda huset direkt.

  Sammanfattning – Billiga attefallshus

  Sammanfattningsvis kan vi konstatera att de billigaste husen på marknaden är de som kommer som moduler, och DeltaModul är experter på moduler. Tack vare vårt gedigna och långsiktiga arbete har vi möjlighet att sälja billiga attefallshus till våra kunder som kunderna kan börja använda direkt. Det är också tack vare modulsystemet som kunderna fritt kan kombinera mellan så många olika alternativ för husen och få dessa i alla möjliga nivåer av exklusivitet.

  Ladda ner katalog
  Adresse

  Ringvägen 100E, vån 9, 118 60 Stockholm

  Telefon

  +467 042 430 59