Alla Husmodeller Ladda ner katalog

Färdig fristående bastu

Alla Husmodeller
KONTAKTA OSS

  I Sverige finns det en slags magi rörande bastande. Det kanske bara är Finland som har en mer emotionell koppling till bastande. Att sitta i en utomhusbastu vid en sjökant någonstans i Sverige är något som den svenska folksjälen uppskattar väldigt mycket. Man kan tycka att det där med bastande är väl ingenting speciellt och visst är det så att många som inte använder den särskilt ofta, men känslorna finns där likväl.

  Om man vill köpa en bastu inomhus eller en bastu ute vill man förstås ha ett bra pris på den. DeltaModul är ett företag som håller mycket bra priser. De småhus som vi tillverkar så effektivt passar nämligen alldeles utmärkt för det.

  Friggebod med bastu

  En friggebod med bastu eller en fristående bastu är två mycket bra alternativ för den som är sugen på att placera en på sin tomt. En friggebod är ett mycket effektivt alternativ eftersom huset kan köpas färdigt och kan användas direkt efter det att det lastas av från lastbilen. Det är faktiskt så att det finns många fördelar med att köpa ett färdigt hus istället för att bygga det själv. DeltaModul producerar nämligen hus på ett väldigt effektivt sätt, med låga materialkostnader och effektiv produktion i vår fabrik, och det gör att kunden kan spara väldigt mycket på att köpa huset direkt från oss. Om man bygger själv måste man ta hand om alla delar av projektet och det kan bli både dyrt och kosta en hel del av den egna tiden.

  Bastu med dusch på tomten

  När man köper bastustugor är pris något man tittar på tidigt i köpprocessen. Det är här viktigt att komma ihåg att man bör räkna in sina egna timmar i det totala priset. Detta är det många som glömmer bort. Det är också vanligt att man stirrar sig blind på materialkostnaderna och glömmer bort att man behöver hantverkare för att sätta ihop huset på ett professionellt sätt. Gör man det själv är det lätt hänt att det blir fel.

  En bastu utomhus kan till exempel köpas som en färdig bastu som levereras och placeras exakt på den plats man tänkt sig. Det är på detta sätt man sparar både tid och pengar.

  Köpa stugor

  Att köpa bastustugor är något som de allra flesta svenskar drömmer om att göra. En attefall bastu kan här vara ett mycket bra alternativ eftersom dessa kan levereras färdiga och det finns också många stilar att välja mellan. Man kan till exempel ha en billig funkis bastu eller en mycket exklusiv som med vedeldning.

  I trädgården

  Att ha en bastu i trädgården är förstås mycket intressant för den som äger en tomt. Man vill helt enkelt ha en färdig bastu utomhus som fungerar bra för alla de tillfällen då man är ute på tomten och fixar, eller efter att man sportat. Det finns få saker som är så sköna som att tina upp sig själv efter att ha varit utomhus i kyla länge.

  Grillstuga

  En grillstuga med bastu är ett annat alternativ på en monteringsfärdig bastu för den som vill kombinera flera nöjen med varandra. Grillning är också en mycket känslomässig aktivitet bland svenskarna som tycker att doften från en öppen grill hör sommaren till.

  Vad kostar det

  Frågan är till slut: vad kostar en bastu? Det beror förstås på vilken nivå på inredning, aggregat med mera som man valt. Det finns många saker att ta hänsyn till när man köper en bastu, kostnad är en av dem. De andra sakerna är leveranstid, materialval och storlek. Men är man ute i god tid med sina funderingar kan man i lugn och ro fundera lite och sedan kontakta DeltaModul för mer information.

  När du funderat färdigt kan du välja vilket hus du vill köpa och sedan invänta leveransen, som sker snabbt. Huset kommer att levereras färdigt direkt till din tomt med en lastbil och kommer att vara klart att använda från första början.

  Ladda ner katalog
  Adresse

  Ringvägen 100E, vån 9, 118 60 Stockholm

  Telefon

  +467 042 430 59