Alla Husmodeller Ladda ner katalog

Attefallshus Sommarstuga kostnad

Alla Husmodeller
KONTAKTA OSS

  I Sverige är sommarstället en institution. Det är nästan som att en svensk måste ha någon slags anknytning till ett sommarställe. Det finns många typer av sommarnöjen; attefallshus, timmerstugor, sjöbodar, fjällstugor och många andra.

  Svensken tar sin tillflykt till sitt sommarställe av väldigt många anledningar. Det är för rekreation, sommarfirande, kräftskivor, lugn och ro, skrivande, läsande och mycket annat. Det som gör att sommarställena har en så central plats i den svenska folksjälen är att sommarstugorna ofta går i arv, att de ligger nära naturen, att många personer har sommarställen som ger anknytning till deras uppväxt eller äldre släktingar med mera.

  DeltaModul är ett företag som jobbar med att utveckla, producera och sälja sommarnöjen. Vi är ett innovativt företag som konstant kommer med nya modeller på sommarnöjen och vi jobbar kontinuerligt med nya lösningar för material, nya planlösningar, förbättrade leveranser och mycket annat som gör att vi kan hålla låga priser för kunderna.

  Attefallshus – Sommarnöjen för svenskarna

  Nuförtiden finns det i Sverige byggnadsregler som gör det möjligt att bygga små hus på en tomt utan bygglov. Dessa hus kallas för attefallshus och de får vara tjugofem kvadratmeter stora. De enda reglerna som gäller för attefallshus är, förutom storleken på tjugofem kvadratmeter, att en bygganmälan måste göras till kommunens byggnadsnämnd, att de inte får vara högre än fyra meter samt att grannens tillstånd måste inhämtas om huset placeras närmare än fyra och en halv meter från tomtgränsen.

  Det finns en mängd användningsområden för attefallshus, sommarnöjen är en av dem. Andra användningsområden är att använda huset som garage, förråd, extra bostad på tomten, gäststuga med mera.

  Attefallshus – Sommarstuga för familjen

  Ett attefallshus som sommarstuga för familjen är ett väldigt smidigt och kostnadseffektivt sätt att kunna fira sommar på det sätt som många familjer drömmer om. Eftersom en sommarstuga är något som tillhör det vi skulle kunna kalla “den svenska drömmen” så är de små, billiga, husen som sommarnöjen något som gör att fler och fler svenskar kan förverkliga sina drömmar och göra det som de drömmer om – nämligen att komma bort från vardagen och njuta av den frihet som sommarnöjen innebär.

  Fritidshus sommaren

  Att kunna tillbringa tid med familjen utanför vardagen innebär oftast att man behöver ett  fritidshus, sommaren är den vanligaste årstiden för det men det men det är många familjer som också tillbringar nästan varje helg och även jul-, nyårs- och påskhelgerna i sitt fritidshus. Det är inte heller ovanligt att en familj som bor i lägenhet till vardags har en större tomt för sitt fritidshus och där lever som familjer som har stora tomter på hemmaplan.

  Att ha ett attefallshus som sommarstuga är ett mycket kostnadseffektivt sätt att uppnå denna dröm. Dessa små sommarnöjen kan köpas till mycket förmånliga priser och det kan levereras komplett med kök, badrum och toalett. Dessa sommarnöjen kan också användas oavsett årstid och eftersom tomtpriserna på många platser i Sverige är mycket låga går det alltså att arrangera ett sommarställe för familjen till en mycket låg kostnad vilket gör drömmen mer tillgänglig i de bredare folklagren.

  Modulhus sommarstuga

  Ett modulhus som sommarstuga kan köpas från DeltaModul till mycket förmånliga priser. Genom att vi producerar sommarnöjen i stor skala kan vi hålla mycket bra priser på de hus vi säljer. Vi tycker att varje familj ska kunna ha råd med ett sommarhus och kunna känna att de kan ta del av den svenska drömmen. Modulhus är mycket prisvärda lösningar som sommarnöjen eftersom de kommer färdiga och därmed kan börja användas direkt.

  Sammanfattning – Sommarnöjen Attefallshus

  När vi rundar av kan vi notera att det i Sverige är mycket vanligt med sommarställen. Svenskarna uppfattar sommarställen som en del av den svenska drömmen och vill mycket gärna kunna spendera tid med sina familjer på platser utanför den fasta bosättningsorten.

  Det är därför som modulhus från DeltaModul är ett så bra alternativ för varje familj som vill ta del av den svenska drömmen.

  Ladda ner katalog
  Adresse

  Ringvägen 100E, vån 9, 118 60 Stockholm

  Telefon

  +467 042 430 59