Alla Husmodeller Ladda ner katalog

Prisvärda och nyckelfärdiga attefallshus

Alla Husmodeller
KONTAKTA OSS

  I Sverige har attefallshus blivit mycket populära de senaste åren. Detta beror helt säkert på att denna typ av hus kan byggas utan särskilt bygglov. Istället görs en bygganmälan till byggnadsnämnden som sedan utfärdar ett så kallat certifikat för byggstart utan närmare kontroller. Huset kan vara tjugofem kvadratmeter stort och får vara maximalt fyra meter högt. Om huset ska placeras nära en grannes tomt behövs dennes tillstånd. Husen har en mängd olika användningsområden; det kan till exempel vara förråd, garage, gästhus, sovrum eller till och med en fullt utrustad lägenhet med badrum och kök.

   

  Eftersom husen är så små kan de levereras färdiga med en lastbil och allt köparen behöver göra är att sätta nyckeln i låset. Ett attefallshus är nyckelfärdigt när det är helt och hållet inrett och det enda som återstår är att låsa upp dörren. Dessa, färdiga, hus är väldig populära och DeltaModul är mycket framgångsrika med att producera dessa hus till mycket bra priser.

  Attefallshus nyckelfärdigt

  Lås oss stanna kvar vid nyckelfärdiga attefallshus. Hur är det möjligt att producera färdiga hus i en fabrik och sedan bara transportera dem till köparens tomt, sätta dem på backen och sedan öppna dörren? Jo, det är så att DeltaModul har utvecklat raffinerade processer för att producera dessa hus färdiga för användning och vi har också en mycket bra struktur för inköp av material vilket gör att virke med mera som används i produktionen blir billigare än vad som skulle varit fallet om husen byggts av den tänkte köparen själv.

  Färdiga attefallshus

  Färdiga attefallshus kan alltså köpas direkt från DeltaModul mycket smidigt med leverans kort efter köpet. Det finns en mängd olika modeller på husen så köparen kan välja mellan enkla förrådshus och mycket välinredda små lägenheter som är redo att hyras ut om ägaren så önskar. Ett nyckelfärdigt hus-pris är ofta mycket lägre än vad som skulle vara fallet om köparen själv köpt materialet och anlitat snickare för att bygga huset.

  Pris för nyckelfärdigt hus

  Ett attefallshus pris om nyckelfärdigt är alltså beroende på tillverkningsprocess och materialkostnad – båda två extremt välutvecklade av DeltaModul. Ett attefallshus nyckelfärdiga pris beror förstås också på marknaden och vilken typ av inredning som köparen önskar. Husen finns i allt från väldigt enkla, oisolerade hus, till välutrustade hus med kaklade badrum med mera.

  Nyckelfärdig stuga

  Ett nyckelfärdigt attefallshus pris beror på köparens preferenser – inredning, isolering med mera – marknadspriser samt producentens kapacitet att producera effektivt och att köpa in material för dessa nyckelfärdiga stugor till låga priser. Vi har en mycket stark ställning både när det gäller produktion och inköp. Ett nyckelfärdigt attefallshus är billigt när du köper det från oss av just dessa anledningar.

  Attefallshus färdiga

  Det kan vara en viss process att planera och köpa virke till ett attefallshus, färdiga kan dock levereras direkt, men om du istället vänder dig till DeltaModul kan du få ett färdigt attefallshus levererat på ett lastbilsflak direkt från fabriken. Detta beror på att vi inte bara har en väldigt effektiv produktionsprocess utan också på att vi har våra mest populära hus på lager.

  Komplett hus

  Ett komplett attefallshus kan innebära flera saker som helt och hållet beror på köparens preferenser. Huset kan komma som endast en stomme med träväggar redo att användas som ett nyckelfärdigt förråd eller så kan det komma som en komplett lägenhet med kaklat badrum och ett kök som har alla vitvaror på plats. Priserna varierar förstås beroende på kundens val men det finns alla alternativ på vad som kan kallas komplett, eller nyckelfärdigt.

  Sammanfattning – Nyckelfärdigt hus

  I Sverige kan du köpa ett nyckelfärdigt attefallshus direkt från oss på DeltaModul utan några konstigheter. Allt du behöver göra är att kontakta oss så ger vi förslag på vilka typer av hus som kan passa dig, förser dig med priser och information om leveranstider. Självklart har du möjlighet att se hur ett nyckelfärdigt hus kommer att se ut på riktigt redan innan du köper det.

   

  Ladda ner katalog
  Adresse

  Ringvägen 100E, vån 9, 118 60 Stockholm

  Telefon

  +467 042 430 59