Alla Husmodeller Ladda ner katalog

Attefallshus 2 Våningar Pris

Alla Husmodeller
KONTAKTA OSS

  I Sverige har de flesta villaägare relativt stora tomter. De flesta kanske inte tycker deras tomt är så stor men relativt andra länder i Europa så är tomterna stora. Detta gör att man ofta får plats med ett attefallshus med två våningar på tomten.

  Det kan finnas en mängd anledningar till att man vill ha ett extra hus på tomten, de vanligaste anledningarna är att man vill ha extra förrådsyta, behöver ett garage, tycker att det vore fint att kunna ha ett särskilt rum för gäster som kommer på besök med mera.

  Det finns dock en annan idé kring ett attefallshus också – och det är att hyra ut huset till en person som behöver en bra bostad i ett säkert villaområde och tycker att en liten bostad är ett mycket bra alternativ. Om man ska inreda huset som en egen bostad behövs det förstås en toalett, ett badrum och ett kök. För att få in dessa funktioner tillsammans med ett bra vardagsrum och ett sovrum kan två våningar vara en bra idé. Det kanske förvånar många men eftersom ett attefallshus får byggas med en höjd på upp till fyra meter går det att få in två våningar. Man man säkert leva med att ha lite låg höjd på taket i badrummet så att man kan få in ett sovloft ovanpå. Detta frigör mycket yta som kan användas som till exempel vardagsrum.

  Hyr ut ett attefallshus som en lägenhet

  Genom att organisera huset som en riktig bostad, med två våningar, kan man sätta det på marknaden och hyra ut det. Då huset är mycket billigt och kan uppföras snabbt genom att man köper det billigt från DeltaModul går det att få lönsamhet i uthyrningen även om man håller en låg hyra och håller man en låg hyra går det att få huset uthyrt snabbt och man kan förvänta sig att både ha det uthyrt hela tiden samtidigt som man tjänar pengar på det.

  Köp attefallshus – 2 våningar

  Ett attefallshus, två våningar högt, kan också fungera väl för en hyresgäst som behöver ett förråd i bostaden. Då man får undan flera funktioner i huset genom att ha två plan kan en del av bottenplanet användas för att till exempel förvara en cykel eller andra idrottsredskap. Det är säkert många personer som vill hyra en bostad i ett villaområde som ligger nära naturen. Det är ofta annars svårt att hitta lägenheter som ligger nära naturen vilket gör att de personer som bor i lägenhet kanske får det lite jobbigt att nå natursköna områden för rekreation med mera.

  Fördelarna med ett attefallshus i 2 våningar

  Det finns många fördelar med ett attefallshus, 2 våningar högt. Några av dessa fördelar är:
  – Utrymme för sovloft över till exempel badrum och kök
  – Extra utrymme för förråd
  – Utrymme för två sovrum i det lilla huset
  – Större kök
  – Badrum med mer utrymme

  Bra anledningar till att köpa från DeltaModul

  DeltaModul är ett ledande företag inom tillverkning och försäljning av attefallshus i två våningar. Vi fokuserar hela tiden på kundnyttan och har ett mycket välutvecklat system för arkitekter som ritar husen, planering av inköp och materialval, en slimmad produktionsprocess samt utmärkta processer för billiga leveranser av husen till köparen.

  Sammanfattning – Attefallshus med två våningar

  När vi summerar vår artikel om attefallshus med två våningar så är det klart att i Sverige finns det väldigt goda möjligheter för en familj att sätta ett extra hus på sin tomt och att om detta lilla extrahus är i två våningar så finns det mycket goda möjligheter till att hyra ut huset till någon som vill bo i ett trevligt villaområde. Om man köper ett attefallshus från DeltaModul kan man räkna med ett mycket bra pris på huset vilket gör att man också kan räkna med att göra vinst på huset snart efter det att man börjat hyra ut det.

  Ladda ner katalog
  Adresse

  Ringvägen 100E, vån 9, 118 60 Stockholm

  Telefon

  +467 042 430 59