Alla Husmodeller Beställ katalog

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR HANTERING AV PERSONUPPGIFTER

Alla Husmodeller
KONTAKTA OSS

1. SÄKERHETSÖVERSIKT

ALLMÄN INFORMATION

Meddelanden nedan ger dig ett enkelt sätt att kontrollera vad som händer med dina personuppgifter när du besöker vår webbplats. Privata (personliga) uppgifter är alla uppgifter som identifierar din personlighet. För detaljerad sekretessinformation, se Företagets integritetspolicy, publicerad på dess webbplats.

 INSAMLING AV WEBBPLATSDATA

Vem samlar in uppgifterna på den här sidan?

Operatören av webbplatsen utför databehandlingen av denna webbplats. På sidan «Kontakt» hittar du kontaktinformation.

Hur samlar vi in ​​dina uppgifter?

Först samlar vi in ​​de uppgifter du tillhandahåller oss: till exempel den personliga information som du tillhandahåller i kontaktformuläret:

— telefonnummer,

— e-postadress,

— för- och efternamn,

— Fysisk adress (efter beställning av våra tjänster).

Annan information samlas in automatiskt när du går in på webbplatsen, som betjänas av våra IT-system. Framför allt är det tekniska data (till exempel information om din webbläsare, operativsystem eller den tid du besöker webbplatsen). Denna information samlas in automatiskt när du besöker vår webbplats.

Vad används dina data för?

Delvis samlas informationen in för att kunna erbjuda dig bästa service och upplevelse när du besöker webbplatsen. Annan information kan användas för att analysera ditt beteende.

Vilka är dina rättigheter till dina uppgifter?

Du kan begära ut information om ursprung, adressat och destination för dina personuppgifter lagrade i vårt system när som helst och utan kostnad. Du har också rätt att be oss ta bort, korrigera eller blockera denna information. För att göra det och för att få svar på eventuella andra frågor du har om integritet kan du kontakta oss på den fysiska adressen eller e-postadress som anges i kontaktinformationen. Du har också rätt att kontakta tillsynsmyndigheter och myndigheter som ansvarar för relaterade frågor.

Analysverktyg och tredjepartsverktyg

När du besöker vår webbplats kan ditt surfbeteende mätas statistiskt. För att göra detta använder vi först cookie-filer och analysprogram. Analysen av användarnas beteende är vanligtvis anonym. Det vill säga, vi kan inte få information om din personlighet eller annan privat information utan ditt tillstånd när vi spårar användarens beteende. Du kan avvisa eller undvika den här processen genom att inte använda vissa funktioner. Vi kommer att informera dig om eventuella ansvarsförhållanden längst ner i avtalet.

2. ALLMÄN OCH OBLIGATORISK INFORMATION

Behandling av personuppgifter

Operatören av denna webbplats tar skyddet av dina personuppgifter på allvar. Vi behandlar din personliga information hemligt och i full överensstämmelse med lagen om skydd av personuppgifter och detta avtal om skydd av personuppgifter.

När du använder denna webbplats samlas olika typer av personlig data om dig in. Dessa villkor om hantering av personuppgifter förklarar vilken information vi samlar in och till vad och varför vi använder den. Vi vill också meddela att dataöverföring av alla sorter över internet kan ha säkerhetsbrister vilket gör att det är omöjligt att helt och hållet skydda användares personuppgifter helt och hållet.

Information om den juridiska personen

Det företag som ansvarar för databehandling på denna webbplats är:

Weimer House GmbH

Kebigsgraben 13

97616 Saltz

Bayern

Tyskland

+49-9771 688 4525
+49-152-053-942-11

[email protected]

Företaget är en juridisk eller fysisk person som fattar beslut om behandling av data (t.ex. e-post, namn etc.) ensam eller i samarbete med andra fysiska eller juridiska personer.

Återkallelse av ditt tillstånd att behandla personuppgifter

Hanteringen av dina personuppgifter är laglig endast om du ger tillstånd till det. Du kan när som helst ta tillbaka det tillstånd du givit. Ett enkelt e-postmeddelande räcker för att göra det. Hanteringen av personuppgifter fortsätter tills dess att en återkallelse av tillståndet sker.

Rätt att överklaga till relevanta tillsynsmyndigheter

Vid brott mot dataskyddslagen har en person rätt att klaga till de berörda tillsynsmyndigheterna. Den myndighet som är tillsynsmyndighet återfinns i det land där vårt företag är beläget. Listan över dataskyddsombud och deras kontaktinformation finns här:

https://www.bfdi.bund.de/DE/Infothek/Anschriften_Links/anschriften_links-node.html

TLS- eller SSL-kryptering

Denna webbplats använder TLS- eller SSL-kryptering för att säkra och skydda överföring av känslig information, till exempel beställningar eller meddelanden som du skickar till oss i vår egenskap av webbplatsoperatör.

En säker anslutning sker genom att ändra webbadressen i webbläsaren från «http: //» till «https: //» då hänglåssymbolen syns i webbläsarfönstret.

När TLS- eller SSL-kryptering är aktiverad kan tredje part inte läsa de data du skickar.

Blockera och ta bort information

Enligt lag har du rätt att när som helst se de av dina personuppgifter som finns lagrade hos oss samt deras ursprung, mottagare och destination. Du har också rätt att ta bort eller blockera dem. Du kan kontakta oss när som helst för mer information om dina personuppgifter.

Reklam via e-post

Data som beskrivs i detta dokument får inte användas för att skicka oönskad reklam. Webbplatsanvändare har rätt att vidta rättsliga åtgärder om så sker.

3. INSAMLING AV DATA PÅ DENNA WEBBPLATS

Webbkakor

Kakor används på våra webbplatser. Kakor utgör inget hot för din dator och innehåller inte skadlig programvara, så kallade virus. Vi använder kakor för att göra våra tjänster lättare att använda. Kakor är textfiler som laddas ned till din apparat för att där lagras i din webbläsare.

De flesta av de kakor som vi använder ä endast relaterade till pågående användning av vår webbplats. Dessa raderas automatiskt efter att du avslutat din session på vår webbplats. Andra kakor lagras på din apparat tills dess att du själv tar bort dem. Med dessa kakor kan vi identifiera din webbläsare när du besöker vår webbplats igen.

Du kan ändra dina webbläsarinställningar när som helst för att få meddelanden om kakor, vägra att ladda ner kakor och automatiskt radera kakor efter att webbläsaren är stängd. Observera att inaktivering av kakor kan påverka funktionen för användare av denna webbplats.

Kakor som krävs för att ansluta till eller för att använda funktioner på denna webbplats behandlas enligt DSGVO-krav. Vi vill lagra kakorna för att ge användarna tekniskt korrekta och optimerade tjänster. Andra kakor som kan komma att lagras används för att spåra ditt användande av internet, se nedan.

Loggfiler

De som driver denna webbplats samlar in och lagrar data genom loggfiler. Den datan skickas automatiskt från din webbläsare. Dessa data är:

  • Version och typ av webbläsare
  • Typ av operativsystem
  • Den URL från vilken du kom till vår webbplats
  • Värdnamn på din apparat
  • Tid för åtkomst
  • IP-adress

Denna information är inte på något sätt sammankopplad med annan data som samlas in på vår webbplats. Loggfilerna sparas för att optimera din användning av denna webbplats.

Kontaktinformation

Om du skickar ett meddelande genom kontaktformuläret på webbplatsen kommer din data, inklusive kontaktinformation, att lagras på vår server. Vi kommer inte att dela denna data utan ditt samtycke.

Uppgifterna som lämnas via kontaktformuläret behandlas och lagras endast med ditt medgivande. Du kan återkalla denna behörighet när som helst. I detta fall räcker ett informellt e-postmeddelande.

4.SOCIALA MEDIER

Insticksprogram från Facebook («Dela» och «Gilla» -knappar)

 Facebook Inc. — 1 Hacker Way, Menlo Park, Kalifornien 94025, USA- har sociala insticksprogram som är integrerade i vår webbplats. Insticksprogrammen identifieras på denna webbplats med Facebooks logotyp eller ikoner som “gilla”, “dela”. Kontrollera användningen av Facebooks insticksprogram via denna länk.

 När användaren kommer till vår webbplats ansluter insticksprogram direkt till användarens webbläsare från Facebooks värddator. Facebook får information genom din IP-adress. Vid användande av insticksprogram från Facebook som finns på vår webbplats kan Facebook samla in data om din användning som vi inte känner till. För mer information om detta kan du besöka Facebooks webbplats.

Om du inte vill att Facebook ska samla in data om din användning av vår webbplats måste du avsluta ditt eventuella, parallella, besök hos Facebook.

5. VERKTYG FÖR ANALYS OCH REKLAM

Google Analytics

Denna webbplats använder Alphabet Incs, 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, CA 94043, USA, tjänst Google Analytics tjänst för analys av användarbeteende. Vid analysen kan kakor, se beskrivning ovan, användas när data om ditt användande samlas in. Dessa kakor lagras på Alphabet Incs värddatorer.

Alphabet Incs analysprogram används enligt DSGOV-regleringen och operatören av denna webbplats har rimliga skäl för att analysera användarnas beteenden för att kunna optimera denna webbplats samt dess metoder för annonsering.

IP anonymitet

Vi har aktiverat IP-anonymitet på denna webbplats. Det betyder att i länder som är medlemmar i EU eller EES kommer Google inte att känna igen användarens IP-adress innan adressen skickats till USA. Den fullständiga IP-adressen kommer inte att skickas. De insamlade uppgifterna kommer användas av Google för att följa din användning av vår webbplats och för att förse operatören av webbplatsen med data om hur webbplatsen kan utvecklas. Din IP-adress som Google Analytics lagrar kommer inte att läggas till annan information som rör Google.

Insticksprogram till webbläsare

Du kan själv välja om du ska lagra kakor i din webbläsares inställningar. Detta val kan påverka funktionaliteten på de webbplatser du besöker. Du kan också begränsa insamlingen av data genom kakor, inklusive din IP-adress, och användningen av denna data från Alphabet Incs sida genom att installera ett insticksprogram till din webbläsare.

Restriktion av datainsamling

Du kan förhindra att Google Analytics samlar in din information, mer om detta finner du Googles sekretessvillkor.

Orderbehandling

Vi har ett avtal med Google om behandling av beställningsdata som uppfyller de strikta krav som följer de strikta krav som Storbritannien ställer angående integriteten i Google Analytics.

 Demografiska data relaterat till Google Analytics

Denna webbplats kan komma att använda demografifunktionen hos Google Analytics. Rapporter kan genereras med information om kön, ålder och intressen hos besökare och användare av webbplatsen. Denna data samlas in för marknadsföringsändamål. Datan kan inte kopplas till unika personer. Du kan använda funktionen för annonseringsalternativ som finns tillgänglig i din Google-profil för att välja bort denna funktion, eller genom att förbjuda insamling av data.

6. INSTICKSPROGRAM OCH ANDRA VERKTYG

YouTube

Vår webbplats använder YouTube-insticksprogram baserade på Google-sidor. Operatören av YouTube är YouTube LLC, Cherry Ave., San Bruno, Kalifornien, 94066, USA.

När du besöker en sida som stöder YouTube-insticksprogram på vår webbplats kommer du automatiskt att bli ansluten till YouTubes värddatorer. YouTube-insticksprogram informerar YouTubes värddatorer om vilka sidor du besöker på vår webbplats.

Om du loggat in på YouTube kan ditt beteende på vår webbplats kopplas till din YouTube-profil. Logga ut från YouTube innan du besöker vår webbplats för att förhindra detta.

Vi använder YouTube för att ge användarna en god upplevelse av från tjänster. För mer information om hur datan används, se YouTubes avtal om behandling av personuppgifter:

 https://policies.google.com/privacy?hl=se

 

Googles användargränssnitt

Denna webbplats använder Googles användargränssnitt. När du besöker webbplatsen kommer din webbläsare att ladda ned dessa gränssnitt för att korrekt kunna visa texter och tecken.

 För att kunna göra detta måste webbläsaren du använder ansluta till Googles tjänster. Som ett resultat av detta får Google vet att du anslutit dig från din IP-adress till vår webbplats. Användningen av användargränssnitt är i vårt intresse för att ge våra användare en god upplevelse av våra tjänster.

 Om din webbläsare inte stöder användargränssnitt för webben kommer din dators standardgränssnitt användas istället.

 För mer information om Googles användargränssnitt, besök:

https://developers.google.com/fonts/faq

 Googles avtal om behandling av personuppgifter:

https://www.google.com/policies/privacy

Beställ katalog
Adresse

Hammarby kaj 4, 120 32 Stockholm

Telefon

+467 042 430 59