Alla Husmodeller Ladda ner katalog

25 kvm Småhus

Alla Husmodeller
KONTAKTA OSS

  I Sverige har det blivit alltmer populärt att placera en gäststuga, 25 kvm eller mindre, på sin tomt. Detta beror på att byggreglerna kring småhus, 25 kvm maximalt, har förenklats så att en privatperson endast behöver göra en bygganmälan för att kunna uppföra denna typ av hus. Det är statens sätt att uppmuntra till fler småhus med förhoppningen att dessa ska hyras ut som bostäder och därmed minska bostadsbristen i Sverige.

  DeltaModul har specialiserat sig på att bygga modulhus och har ett stort utbud av hus som är små nog att klara reglerna. Vi säljer dessa hus till mycket bra priser.

  Vinterbonad friggebod 25 kvm

  En vinterbonad friggebod, 25 m2, kallas egentligen för attefallshus eftersom den maximala ytan för en friggebod är 15 kvm. Anledningen till att begreppen förvirras är för att friggeboden har blivit irrelevant med de nya lagarna kring småhus.

  Den kostnad som en köpare drar på sig när man köper ett litet hus för tomten är inte stor. Det är dels för att huset är litet men också för att det finns företag som DeltaModul som producerar dessa hus på industriell skala och därmed kan hålla priserna mycket låga.

  25 kvm hus

  Ett fritidshus på 25 kvm är ett mycket bra alternativ för den som vill leva den svenska drömmen. Svenskarna har ett alldeles särskilt förhållande till sina fritidshus som hänger samman med de känslomässiga kopplingar som finns till gångna tider, en barndom på torpet, närheten till den svenska naturen med mera.

  Fritidshusen kan numera också köpas som funkishus, 25 kvm eller större och mindre, som är mycket vackra från utsidan och mycket effektivt organiserade på insidan.

  Attefallshus 25 kvm

  Ett attefallshus på 25 kvm är ett mycket effektivt småhus. Det kan användas för en mängd ändamål som till exempel förråd, garage, extrarum, gäststuga och det kan också hyras ut som en komplett bostad med kök, badrum och toalett. Att hyra ut sitt lilla attefallshus är förstås ett mycket bra sätt att tjäna pengar på den tomt man nyss förvärvat.

  DeltaModul säljer billiga attefallshus på 25 kvm. Vi har en mycket välutvecklad process för att utveckla, planera, köpa in material, producera och leverera attefallshus vilket är anledningen till att vi kan hålla så låga priser.

  Färdiga stugor 25 kvm

  De färdiga stugor, 25 kvm eller större, som vi erbjuder våra kunder kommer färdiga för användande. Det är med andra ord bara för kunden att flytta in sina saker direkt efter att husen levererats. Ett nyckelfärdigt hus, 25 kvm eller större, är ett mycket smidigt sätt att snabbt komma tillrätta med den nya byggnad man köpt in. Man kan faktiskt spara mycket pengar genom att köpa ett nyckelfärdigt hus. Detta beror på att det är ganska komplicerat och dyrt att planera huset själv samt köpa in material, leja hantverkare och lägga ned mycket av sin egen tid på projektet.

  Köpa friggebod 25 kvm

  Att köpa friggebod, 25 kvm, från DeltaModul är mycket praktiskt om man vill ha sitt hus snabbt och till ett bra pris. Att köpa ett färdigt hus spar väldigt mycket tid och möda. Vi vet alla vad det kan innebära om man tar sig an ett projekt som man egentligen inte har tid till. Det är lätt hänt att den dyrt införskaffade högen med virke blir liggande på tomten när projektet drar ut på tiden och varje gång man ser högen känner man den där känslan av dåligt samvete i maggropen. Man borde ta tag i det men det blir liksom aldrig av.

  Sammanfattning – 25 kvm hus

  När vi summerar vår artikel om småhus i Sverige kan vi säga att det går att få ett hus till ett mycket bra pris och detta hus kan levereras färdigt för användande om man använder köper från oss. Dessa småhus kan användas för alla möjliga ändamål och de är också en mycket bra källa till inkomster om man väljer att hyra ut dem.

  Ladda ner katalog
  Adresse

  Ringvägen 100E, vån 9, 118 60 Stockholm

  Telefon

  +467 042 430 59